Запоріжців закликають знизити споживання електроенергії

ПАТ «Запоріжжяобленерго» закликає запоріжців знизити споживання електроенергії у години пікових навантажень

Систематичні удари окупаційних військ рф по об’єктах енергетичної інфраструктури України щодня спричиняють їх пошкодження. У деяких регіонах, аби стабілізувати роботу вітчизняної енергосистеми, енергетики вже змушені вдаватися до обмежувальних заходів. Зокрема, сьогодні наші сусіди у Дніпропетровській області повідомили про можливі відключення електроенергії у населених пунктах регіону – у тому числі, й обласному центрі.

На Запоріжжі поки вдається утримувати ситуацію за рахунок обмежень для крупних юридичних споживачів – промислових підприємств. Та, на жаль, вже завтра цих заходів може бути замало.

Тому ПАТ «Запоріжжяобленерго» звертається до всіх жителів Запорізької області із проханням самостійно обмежити споживання електроенергії у години пікових навантажень на енергосистему – з 07:00 до 11:00 ранку та з 17:00 до 22:00 вечора. Намагайтеся у цей час не користуватися енергоємними електроприладами – бойлерами, обігрівачами та кондиціонерами, пральними машинами, також за можливості обмежте роботу телевізорів та комп’ютерів.

Такі обмеження допоможуть забезпечити сталу роботу енергосистеми та дозволять уникнути відключень електроенергії у домівках запоріжців.

Пам’ятайте – сьогодні енергетична безпека нашої держави залежить від КОЖНОГО з нас. Тримаймо енергетичний фронт разом!