В окуповану Кирилівку призначили нового «керівника»

На початку квітня в окупованій Кирилівці призначили нового псевдоголову замість колаборантки Катерини Уманець. Стало відомо, що він на своїй “посаді” не протримався й місяця. 

На початку квітня окупаційний гауляйтер, колишній депутат Запорізької обласної ради Євген Баліцький призначив нового “керівника” окупаційної адміністрації Кирилівки. Замість Катерини Уманець цю посаду зайняв Євген Ведмідь. Його презентували “колективу колаборантів” Кирилівки ще 5 квітня.

Роботу на новій “посаді” він розпочав із погроз українцям обшуками, полоном та іншим терором. Як передає місцеве видання “Ріа-Мелітополь”, Ведмідь розпочав свою кар’єру з погроз не лише місцевим, а й росіянам: він почав вказувати ФСБшникам, на якій базі відпочинку дозволено жити, а на якій не можна. В результаті на посаді Євген Медвідь не протримався й місяця.

А в п`ятницю, 28 квітня, окупанти представили нового так званого “начальника військово-цивільної адміністрації” Кирилівки. Ним став місцевий бізнесмен Андрій Назаренко на прізвисько “креветка”.

Як кажуть місцеві мешканці, Назаренко займається скуповуванням креветки і в літній період наймав реалізаторів, щоб продавати її селищем та пляжами. Він також має в Кирилівці міні-готель у власному приватному будинку.