На ЗАЕС рашисти готуються до евакуації

Окупанти готують попередній план евакуації працівників “росатому” на захопленій Запорізькій атомній електростанції в Енергодарі.

Колаборантів та звезених росіянами працівників “росатому” на станцію, попередили що незабаром може початись примусова евакуація й тому вони мають надати список родичів та бути готовими виїхати за першим сигналом. Повідомляє Центр національного спротиву.

Нагадаємо, окупанти викрадають працівників Запорізької атомної електростанції для “профілактичних бесід” у катівнях, аби ті підписували брали паспорти рф. Так, ворог створив “кишенькову” професійну спілку до якої примусово мають приєднатись всі працівники станції, а для вступу необхідно отримати паспорт ворога. Всіх незгодних вивозять та катують.

Зауважимо, що рф нездатна звільнити всіх працівників станції через брак робочої сили відповідного фаху. Через кадровий голод окупанти навіть знизили вимоги для ряду вакансій на станції, аби була можливість ввезти відповідний персонал з рф й замінити ним український, більшість якого відмовляється укладати договір з “росатомом”.