У Запоріжжі зняли новорічний кліп, присвячений військовим

Новорічну пісню, написану у 2014-му році, заспівали вокалістки музичної школи. Автор тексту та музики про сім бажань, запорізький виконавець Сурен Григорян. На пісню зняли кліп разом із захисниками України.

Про це Суспільному розповів режисер кліпу Владислав Стєпанов.

За задумом в кліпі фігуруватимуть військові. Усі кадри з ними були відзняті заздалегідь і в різних куточках України, розповідає режисер кліпу Владислав Стєпанов:

«Кліп починається з того, що біля ялинки дитя та мама кладуть подарунки. Починається ніби-то свято і стається цей блекаут, який нам ці потвори створюють. Потім там пісня. І кінців де батько, військовий батько, який на передовій. Він все-таки повертається додому, де його чекають, і він також кладе під ялинку свій подарунок».

Діти співають
Владислав Стєпанов, режисер кліпу. 

Вірші до пісні “Сім бажань” були складені у 2014-му році, коли росіяни зайшли на територію Донецької та Луганської області, а також анексували Крим. Згодом Сурен Григорян написав на них музику. Раніше виконував її сам та цього року вирішив цілком віддати дітям, розповідає автор:

Діти співають
Сурен Григорян, автор слів та музики. 

«У мене найголовніше бажання і головна мрія в прийдешньому році, що ось в пісні, де діти співають: “Важка, щоб пройшла година і Україна була єдина”. Я дуже хочу, щоб найближчим часом поміняти слова на “Важка вже пройшла година і Україна буде єдина”.

Нині рятує життя військових на передовій батько Софії та Злати. Коли дізнався, що доньки будуть співати та зніматися у кліпі безумовно підтримав їх, розповіли дівчата.