З Запорізької облради вигнали двох депутатів-колаборантів

Депутатів Запорізької обласної ради, які виступили на підтримку окупантів, позбавили права слова та участі у засіданнях ради.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній раді. Права слова та участі у засіданнях ради позбавили Миколу Пастушенка та Євгена Балицького. Відповідні розпорядження щодо кожного з них підписала голова облради Олена Жук.

Нагадаємо, російські окупанти призначили екс-нардепа, депутата обласної ради Євгена Балицького «головою» так званої військово-цивільної адміністрації Запорізької області у Мелітополі. А його колегу щодо фракції Миколи Пастушенка – головою «міської адміністрації» захопленого Дніпрорудного.

«У зв’язку з активною колабораційною діяльністю, підтримкою окупаційного режиму, створенням окупаційної адміністрації на тимчасово захоплених територіях Запорізької області позбавити депутатів обласної ради восьмого скликання Миколи Пастушенка та Євгена Балицького права участі у всіх засіданнях – на невизначений термін», – йдеться у розпорядженнях щодо вказаних депутатів.
Розпорядження було внесено на розгляд сесії обласної ради.