У Мелітополі ракетами Himars знищена сотня окупантів і багато техніки

В ніч з 7 на 8 серпня Збройні Сили України високоточними ракетами HIMARS вдарили по пунктах тимчасової дислокації російської армії на промислових майданчиках у різних районах окупованого Мелітополя.
За попередніми підрахунками, знищена значна кількість військової техніки РФ і щонайменше 100 росіян, які ночували в тимчасових казармах. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

— Понад 100 російських солдатів, які в цю ніч знаходилися в тимчасових казармах, отримали квитки на концерт Кобзону, а їх батьки вже обирають модель та колір автомобілю Lada, – повідомив Федоров.

Федоров зазначив, що минулого тижня значну частину протиповітряної оборони окупанти передислокували з Мелітополя до Херсона. Мер оцінив сьогоднішню ніч як найрезультативнішу. Він констатував, що ця ніч свідчить про те, що наявні ворожі підрозділи вже не спроможні чинити опір HIMARS. — Сьогоднішня ніч найбільш результативна та свідчить, що існуючі ворожі підрозділи ППО вже не спроможні чинити опір HIMARS. Послаблення системи ППО створює необхідні передумови для успішного контрнаступу на мелітопольському напрямку, – пояснив мер.