В центрі Мелітополя пролунав вибух

У тимчасово окупованому російськими військами Мелітополі Запорізької області сьогодні вранці прогримів потужний вибух у центрі міста, повідомляють місцеві медіа.

«Приблизно, о 7.50 пролунав потужний вибух у самому центрі міста. У мелітопольців, які проживають у районі вулиць Героїв України, Петра Дорошенка, Богдана Хмельницького тремтіли вікна та стіни у будинках», — пише «Ріа-Мелітополь».

За попередніми даними місцевого видання, вибух стався в районі ТЦ Квартал, де розташована багатоповерхівка псевдогубернатора Запорізької області Євгена Балицького.

«Не виключено, що спрацювали диверсанти. Наразі у центрі міста мелітопольці спостерігають клуби чорного диму», — йдеться у повідомленні.

Згодом з`явилася інформація, що вибухнув автомобіль Мерседес за кафе «Шторм» у районі центральної площі. Поранення грудної клітки отримала Євгенія Зайцева – член «військово-цивільної адміністрації Мелітополя», яка працює на окупантів. Повідомляють, що вона — племінниця окупаційного «гауляйтера» Євгена Балицького.

Є також інформація про те, що постраждав 19-річний хлопець. На місце НП виїжджали три автомобілі швидкої допомоги.

Площа Перемоги оточена переляканими російськими окупантами, пишуть місцеві ЗМІ.