Провідні спеціалісти Запорізької обллікарні продовжують виїзні консультації в Мелітополі

В середу, 16 червня, лікарі Запорізької обласної клінічної лікарні традиційно вирушили на виїзні консультації в Мелітополь. Можливістю почути експертну думку провідних фахівців регіону скористалися понад 50 пацієнтів.

У Мелітопольській центральній районній лікарні пацієнтів приймали завідувач відділення ортопедії, артрології та спортивної травми Іван Забєлін, завідувачка відділення травматології Ольга Богдан, завідувачка відділення ендокринології Олена Солов’юк та лікарка-офтальмолог вищої категорії Олена Подвігіна.

Таким чином кожен охочий зміг почути думку досвідченого фахівця, уточнити діагноз, отримати рекомендації щодо лікування. Також, за необхідністю, пацієнти отримували направлення на госпіталізацію в ЗОКЛ.

– Хочу висловити подяку за можливість отримати безплатну консультацію висококласних фахівців, не виїжджаючи за межі рідного міста. Величезне спасибі завідувачці відділення ендокринології Солов’юк Олені Анатоліївні. Вона дуже уважно мене вислухала, пояснила, призначила аналізи та біопсію. Дуже вдячна за таку розгорнуту консультацію і згодом збираюся пройти повну діагностику і лікування на базі обласної лікарні, – ділиться мешканка Мелітополя Тетяна.

– На жаль, сьогодні не кожен може виділити час і кошти, щоб поїхати в Запоріжжя на прийом до фахівця. Тому ми хочемо зробити вузькоспеціалізовану медичну допомогу доступною кожному мешканцю області. Чималий досвід виїзних консультацій підтверджує, що так пацієнти отримують можливість на ранній стадії діагностувати захворювання і надалі отримати своєчасне лікування в стінах обласної клінічної лікарні, – коментує директор Запорізької обласної клінічної лікарні Ігор Шишка.

У зв’язку з тим, що такі заходи мають великий попит у мелітопольців, фахівці обласної лікарні планують й надалі продовжувати надавати консультативну допомогу жителям інших міст та районів області.

Слідкуйте за новинами лікарні, щоб не пропустити найголовніше!

Сайт: zokb.org.ua

Facebook: zokb.official

Instagram: zokb_official

YouTube: Запорожская областная клиническая больница