У Бердянську міська влада відмовилася працювати в псевдомерії

У тимчасово окупованому Бердянську міська влада відмовилась переходити на бік російських військових та заявила, що в жодному разі не буде співпрацювати з незаконно створеними органами. Про це повідомила Запорізька обласна військова адміністрація.

За словами працівників мерії, «нова влада» міста складається з двірників, комірників, прибиральників, слюсарів та інших спеціалістів «широкого профілю».

«Депутати міської ради за неможливості працювати сесійно та приймати рішення працюють як волонтери. Ми знаємо, чим займається кожен представник бердянської влади, до більшості з них питань немає. Невідомо тільки, що робить один депутат міської ради від ОПЗЖ. Оцінку його діям нададуть відповідні органи», – заявили представники міської влади.

Раніше повідомлялося, що самопроголошеного мера тимчасово окупованого Бердянська Олександра Сауленка раніше судили за педофілію. Нові подробиці з минулого Сауленка повідомив радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк.

До 24 лютого псевдомер Бердянська шукав роботу інженера з охорони праці на сайтах з працевлаштування. Раніше їздив у Росію на заробітки. У 2020 році безуспішно балотувався до сільської ради від партії «За Майбутнє». Є одним із засновників двох фірм – «Бердянська керуюча компанія» та «Азовбудпартнер».