Запорізьких фермерів запрошують на тематичний онлайн-форум

Швейцарський дослідний інститут органічного сільського господарства у партнерстві із «SAFOSO AG» впроваджує швейцарсько-українську програму «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України».

XVII «Регіональний форум Органічна Україна. Запоріжжя» проводить громадська спілка «Органічна Україна», яка представляє інтереси виробників органічної сертифікованої продукції. Захід відбудеться 17 червня в конференційній онлайн-залі ГС «Органічна Україна» на платформі «Zoom» з 10:00 до 14:00. Про це повідомляє прес-служба Запорізької ОДА.

Мета заходу:

  • формування ефективного і сталого політичного діалогу на місцевому, регіональному та національному рівнях для сприяння розвитку органічного сільського господарства;

  • визначення проблем та шляхів спільного вирішення питань;

  • підвищення рівня обізнаності щодо органічного виробництва;

  • збільшення місцевого виробництва органічної продукції та її споживання.

Про свою участь необхідно повідомити до 15 червня Департамент агропромислового розвитку та захисту довкілля облдержадміністрації за електронною адресою subbotal@ukr.net або за тел. 224-64-52. Календар заходів розміщений за посиланням. Участь у Форумі безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням. За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 098 17-17-577, Альона Мамонтова, менеджер з комунікацій ГС «Органічна Україна».