В Запорожье выбирают логотип области

Запорожцам предлагают выбрать один из разработанных, в рамках формирования визуального образа региона, логотипов области.

«В Запорізькій області триває формування Стратегії розвитку туризму. Проводиться напрацювання впізнаваного візуального образу регіону. Розробкою бренду регіону займаються Департамент культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації та маркетингова компанія «Evolution», — сообщил на своей странице в Фейсбук директор Департамента культуры, туризма, национальностей и религий облгосадминистрации Владислав Мороко. — Вже презентовано результати першого етапу розробки брендбуку – потенційних концептів бренду Запоріжжя. Долучитись до розробки айдентики Запорізької області може кожен охочий. Жителів нашого краю запрошують долучитися до створення нового логотипу Запорізької області – пропонується обрати один з трьох варіантів.

Варіант №1. Булава та сонце

Яскравий та лаконічний дизайн, який перекликається кольорами з айдентикою Запоріжжя. Булава та сонце поєдналися, щоб символізувати мужність і дружелюбність людей Запорізької області.

Варіант №2. Щит і лінії

В основу лягла лінія, покликана об’єднати всі переваги Запорізького краю: природу, пам’ятки та історію. Система дуже гнучка й трансформується під будь-які задачі сучасної айдентики. У логотипі приховано багато знаків: головна церква Хортиці, сонце, Дніпро та інші.

Варіант №3. Булава, сонце та компас

Логотип поєднує три образи: булава (символ влади й мужності), сонце (родючість і життєва сила) та компас (вірний провідник по життю). Кольори яскраво поєднуються та привертають до себе увагу.

Проголосувати можна, перейшовши за посиланням https://forms.gle/1FBpwZiQcQEZtuK66«.

Голосование будет проходить до 16 часов 19 октября 2020 года.