В Україні розпочали випробування електричного пікапа (ФОТО)

В Україні з’явився новий автомобільний бренд – «Луаз Моторс». Під цією маркою дуже скоро буде налагоджений серійний випуск невеликих електричних позашляховиків, які відродять колишню славу легендарних ЛуАЗ «Волинь».

Сьогодні нова машина проходить випробування. Докладних технічних характеристик про майбутню модель поки не розголошують. За словами директора «Луаз Моторс» Вадима Ігнатова, в процесі випробувань і підготовки до виробництва вони будуть ще змінюватися.

А ось що вже відомо.
Нова «Волинь» буде на електротязі, з приводом на задні колеса. Тут встановлять електромотор, який живитимуть батареї, розташовані під підлогою. Машину планують випускати з двома кузовами типу пікап: міську модель City – з двохрядною, 4-місною кабіною, і суто комерційну Farmer – з двомісною.

 Саме в останньому варіанті автомобіль сьогодні проходить інтенсивне тестування дорогами. У «Фермера» – збільшена вантажна платформа, причому з трьома відкидними бортами.

Що стосується інтер’єру, то тут будуть встановлені комфортабельні крісла, а також сучасна приладова панель – з цифровим щитком приладів, дисплеєм системи мультимедіа і, звичайно ж, всім необхідним для зарядки гаджетів.

Через постійні російські обстріли виробництво електричного «Луазика», швидше за все, організовують не на Волині, а в більш безпечному регіоні країни.