В центре Запорожья прошло прощание со снайпером «Азова»

Сегодня на площади Героев запорожцы попрощались с 48-летним снайпером полка «Азов» Евгением Горловым, который ушел из жизни во время отпуска в Запорожье. Причина внезапной смерти — сердечный приступ, сообщает пресс-служба Национального корпуса Запорожья.

«Пізно ввечері 19 вересня у Запоріжжі від зупинки серця помер азовець Євген Горлов на псевдо «Гор». Серце бійця зупинилося під час проведення ним відпустки на острові Хортиця. Вдома у Євгена залишилися сестра та тітка.

Євгену Горлову було 48 років. Він жив у Запоріжжі – місті, яке дуже любив та завжди повертався сюди з радістю. До приходу в полк Гор вже мав неабиякий бойовий досвід. 2014 року він був мобілізований до Збройних сил, воював поблизу Авдіївки, Гнутового, після звільнення долучився до 5-го окремого батальйону УДА. В «Азов» Гор прийшов на початку 2017-го, у лютому того ж року опинився у лавах першої роти другого батальйону полку, де і служив до своїх останніх днів на посаді снайпера. Гор брав участь у бойовому виїзді полку «Азов» у Мар’їнку 2017 року. А 2019-го він відбув повну ротацію «Азову» на Світлодарській дузі, яка тривала вісім місяців.

Побратими з рідної роти пригадують Гора як надзвичайно відповідального бійця, який виконував бойові завдання будь-якої складності. За їхніми словами, він був скромним та небагатослівним, проте завжди викликав довіру, на нього можна було покластися за різних обставин. У пам’яті азовців Гор залишиться спокійним, уважним та завжди зосередженим бійцем, справжнім патріотом та воїном», — сказано в сообщении Нацкорпуса.