Запорожанка жестоко избила свою конкурентку (ВИДЕО)

Окровавленная женщина просила о помощи у жителей Александровского района.

Инцидент произошел во вторник, 3 апреля. Патрульные полицейские получили информацию о том, что во двор к запорожанке забежала окровавленная обнаженная женщина, которая буквально молила о помощи.

Прибыв на место происшествия патрульные установили, что пострадавшая пришла в гости к своему 53-летнему знакомому. В ходе общения у них произошла интимная близость во время которой домой вернулась сожительница мужчины. Приревновав своего гражданского мужа к молодой сопернице женщина схватила стул и с особой жестокостью начала избивать последнюю. После она выгнала окровавленную запорожанку на улицу.

Копы вызвали пострадавшей скорую помощь и установили личности ее знакомого и его сожительницы. Их доставили в районное отделение полиции. По данному факту проводится проверка, информирует пресс-служба Патрульной полиции в Запорожской области.

Приклад того, як кохання може бути небезпечним для життя

Приклад того, як кохання може бути небезпечним для життя03-го квітня на лінію 102 звернулася жінка із повідомленням про те, що до її двору забігла оголена жінка зі слідами крові на обличчі та по всьому тілу.Прибувши за вказаною адресою патрульним, побита жінка пояснила, що вона була в гостях у свого знайомого і не знаючи того, що він спільно проживає з іншою жінкою вступила з ним у статеві стосунки. В цей момент до оселі зайшла невідома їй жінка, та почала лупцювати її дерев'яним стільцем. Патрульні виявили жінку, яка нанесла тілесні ушкодження потерпілій, та її співмешканця, яких надалі інспектори доставили до олександрійського відділку поліції, а потерпілій викликали швидку допомогу та госпіталізували до лікарні. На місце події виїжджала слідча група Олександрівського відділку поліції для з'ясування усіх обставин.#zaporizhiapolice #поліціязапоріжжя #патрульнаполіція #патруль #мояноваполіція #zappolice

Опубліковано Патрульна поліція Запорізької області Четвер, 5 квітня 2018 р.