В Запоріжжі затримали продавців метамфетаміну (ФОТО)

Психотропну речовину фігуранти продавали наркозалежним містянам у спосіб «із рук в руки». Правоохоронці задокументували низку наркозлочинів та зібрали доказову базу, достатню для притягнення зловмисників до кримінальної відповідальності. Їм загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, розшуківці обласного главку поліції отримали оперативну інформацію про те, що на території міста група осіб збуває метамфетамін. За півроку оперативники разом зі слідчими ГУНП в області задокументували шість фактів збуту психотропу.

Поліцейські з’ясували, що до протиправної діяльності причетні четверо фігурантів. Встановлено, що незаконний бізнес організувала 28-річна жителька Запоріжжя. До збуту вона залучила ще трьох мешканців міста – двох чоловіків, 29 та 38 років, та дівчину 27 років. Злочинці продавали «товар» наркозалежним покупцям вартістю 1000 гривень за «дозу».

у запоріжжі поліцейські викрили групу осіб, яка налагодила збут метамфетаміну на території містау запоріжжі поліцейські викрили групу осіб, яка налагодила збут метамфетаміну на території міста