Депутат вимагає збільшення фінансування на ремонт гуртожитку

Виділити на ремонт будинку по вулиці Сталеварів, 19 додаткові 600 тисяч гривень вимагатимуть на найближчій сесії міськради депутати від «Самопомочі». Гуртожиток, де вже другий рік тривають роботи з оновлення, вкотре відвідала депутат міськради Олена Галкіна. За її словами, від мешканців надходить багато скарг та пропозицій. Так, на прохання людей було додано ще один санвузол на кожному поверсі та проведені інші зміни для зручності.

«Звичайно, усі зміни призводять до збільшення вартості, — розповіла Олена Галкіна. — Ми неодноразово зверталися до міського голови з проханням вишукати додаткові кошти. Два поверхи планувалося доробити цього року, а останні переносився на наступний. Таким чином, ремонт мав тривати вже три роки».

Проте, як розповіла депутат, на цій сесії буде винесена пропозиція додатково виділити 600 тисяч гривень. За ці кошти є можливість закінчити ремонт на останньому поверсі, завершити роботи по сантехники, електромережам. «Сподіваюся, що депутати підтримують пропозицію та збільшать кошти, — сказала Олена Галкіна.

— Ми з мешканцями та з виконавцями робіт домовилися щовівторка проводити виїзні наради в гуртожитку та контролювати перебіг робіт. Вважаю, що ремонт повинен бути виконаний якісно та вчасно» — підсумувала депутат від «Самопомочі».