Тимошенко посварилася з Саакашвілі та вилетіла до Києва

Між лідером “Батьківщини” Юлією Тимошенко та колишнім головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі стався конфлікт інтересів.

Сьогодні о сьомій ранку Тимошенко вилетіла до Києва з Міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького, залишивши Саакашвілі у Львові.

Як повідомило джерело з керівництва ВО “Батьківщина”, між Тимошенко і Саакашвілі виник конфлікт. Саакашвілі вирішив, що Тимошенко, підтримуючи його повернення в Україну, просто “піариться” на ньому, намагаючись підняти свій політичний рейтинг.

За словами інсайдера, люди, які вчора зустрічали Саакашвілі та вигукували “Юлю – геть!”, насправді є активістами “Руху нових сил” Саакашвілі.

Нагадаємо, вчора натовп не дав виступити очільниці “Батьківщини” Юлії Тимошенко, після того, як Саакашвілі з сотратниками здійснили прорив українського кордону. Тимошенко так і не змогла продовжити свою промову, а замість неї почав говорити Саакашвілі.

Як видно на кадрах відео, натовп спочатку почав освистувати, а згодом перекрикувати Тимошенко вигукуючи гасла “Юлю – геть!”.

Вчора після сварок з пасажирами потягу Інтерсіті та бійки з прикордонниками на пункті пропуску Шегині, Саакашвілі все ж вдалося потрапити на територію України. ДПСУ заявила про масове незаконне порушення держкордону і травмованих правоохоронців.

Тимошенко и Саакашвілі приятелюють багато років. Зокрема, у 2008 році Тимошенко, перебуваючи на посаді прем’єр-міністра, приїздила на інавгурацію Саакашвілі до Тбілісі.