Олег Ляшко закликав парламент ухвалити його постанову про скасування рішення уряду та встановлення мораторію на підвищення тарифів

Лідер Радикальної партії закликав парламент ухвалити його постанову про скасування рішення уряду та встановлення мораторію на підвищення тарифів, а не займатися власним піаром. 

Як оплачувати комуналку з такими «космічними» цінами на газ – це питання найбільше хвилює кожну українську сім’ю, наголосив Олег Ляшко. «Одні парламентарі виходять до трибуни і займаються клоунадою чи власним позиціонуванням, інші розповідають про гей-паради чи ще якусь дурню. Якби ви знали, як живуть українці, ви б ніколи так не робили. Сьогодні при живих батьках сотні тисяч дітей виховуються у дитбудинках, бо у батьків немає грошей їх прогодувати. Там же за рахунок державного бюджету дитину 5 разів нагодують, покладуть у тепле ліжко, ще й навчать. Сьогодні мільйони українців поїхали на заробітки по закордонах через копійчані зарплати і пенсії. Люди не мають можливості прогодувати свою сім’ю, тому вимушені їхати світ за очі і раз на рік бачити рідну дитину та батьків на велике свято – Різдво чи Великдень. Сьогодні величезна проблема для людей – високі ціни на газ. Влада встановила абсолютно необґрунтовані ціни, мотивуючи тим, що українці мають платити за газ за європейськими цінами. При цьому влада забула дати українцям європейські зарплати та пенсії», – розповів парламентарям Ляшко.

Лідер РПЛ підкреслив, його команда не буде голосувати за жодне рішення, поки парламент не розгляне його постанову. «Влада хоче витягнути з кишень українців 50 мільярдів гривень, щоб залатати дірки в бюджеті, які виникли через корупцію, нездатність змінити економічну політику і навести лад в країні. Крім того, через антилюдські рішення уряду 3 мільйони сімей сьогодні втратили право на отримання субсидії і вимушені виписувати рідних дітей з хати чи розлучатися, щоб отримати пільгу. Наша команда та представники інших фракцій зареєстрували проект постанови про скасування рішення уряду про підвищення ціни на газ та встановлення мораторію на підвищення тарифів. Ми вимагаємо від парламенту невідкладно розглянути цю постанову та прийняти наш план щодо зниження ціни на газ, збільшення зарплат і перерахунку пенсій», – підкреслив Ляшко.

Источник: https://informator.news