14 нових українських пісень, які освіжать вас плейлист. Влаштуйте музичні вихідні

Другий тиждень жовтня виявився щедрим на прем’єри, українські артисти представили чимало нових пісень. І серед них ви точно можете знайти щось для свого плейлиста.
РБК-Україна (проект Styler) зібрало для вас 14 свіжих треків, які варто послухати вже зараз.

Discollusion — «FCK This World»
Після шаленого успіху треку «Stay Home» і випуску «Boom», український дует, який часто порівнюють з Twenty One Pilots, випускає новий сингл, який поєднує жанри альтернатива, альтернативний рок і психоделічний поп.

Маша Кондратенко — «Дим»
Цей кліп і пісня — дуже особиста робота про розчарування та чесна розповідь, що сьогодні відгукується багатьом українцям, у яких осінь забрала спокій, плани на майбутнє, землю під ногами, життя

MONATIK і TUMAZAR — «Мила не плач»
Молодий співак і популярний репетитор з англійської мови з TikTok став підопічним Діми Монатіка у проекті «Неймовірні дуети». Зірковий артист обрав хлопця серед багатьох учасників завдяки яскравому стилю та харизмі. У результаті спільної колаби вони написали «пісню-підтримку всім, хто вимушено виїхав».

KOLA — «Титанік»
Слова «ти без мене — Титанік, і точно не вирулиш на поворотах» — не просто метафора, це історія про любов, яка перемагає всі життєві негаразди.

Анна Трінчер & CHEEV — «Не знаю»
Це трек-маніфест створений на основі власного життєвого досвіду Влада та Анни. Він занурює слухача у світ почуттів, у якому кохання стикається з тисячами випробувань, демонструючи наскільки непросто знайти шлях один до одного після пережитих травм.

alyona alyona — «А що буде»
Ця пісня почала народжуватися у Альони ще під час «Євробачення». Артистка сподівається, що трек знайде відгук у серцях українців, і ми всі відчуємо бажання залишити після себе якомога більше світла і добра.
«Нехай ця пісня стане для вас натхненням і нагадуванням про те, як важливо творити добро й робити цей світ кращим», — коментує вона.

SKYLERR — «Лілії»
Нова пісня артистки присвячений моментам, коли закоханість охоплює тебе з першого погляду.

Yurcash — «Мойдодир»
Ця пісня була записана ще перед початком повномасштабної війни з нашим одвічним ворогом. З цієї причини вона і лягла пилитись в шухляду. Але все ж Юрій Юрченко вирішив випустити її зараз — на честь 20-річчя гурту, «коли вже трішки оговтались і віримо, що все мине, а музика вічна».

ЗАЛІСКО — «Ти народиш мені сина»
У новій пісні і кліпі заслужений артист закликає українців любити, кохатись і народжувати.

Також наполегливо пропонуємо вам послухати наступні нові треки від українських виконавців:
DREVO — «Де би де би»

Кімната Гретхен — «Зламалось»

Krechet — «Michael J»

KOVA.LSKA і MONATIK — «кохаєш?»

Схожа — «Піони»

До слова, раніше стало відомо, що українка Таню Муіньо зняла кліп для південнокорейської поп-зірки.
Окрім цього, нещодавно зірка «Голосу країни» вийшла заміж.