ЦАХАЛ атакував штаб-квартиру розвідки «Хезболли» у Бейруті

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) завдала ударів по розвідувальному штабу «Хезболли» у Бейруті. Також було атаковано інші об’єкти терористів.
Передає РБК-Україна з посиланням на офіційний канал ЦАХАЛ у Telegram.

«Винищувачі ВПС Ізраїлю завдали ударів по об’єктах терористів, які належать штаб-квартирі розвідки «Хезболли» в Бейруті, включаючи засоби збору розвідувальної інформації, командні центри та інші об’єкти терористичної інфраструктури», — йдеться у повідомленні.
Крім того ЦАХАЛ повідомив, що за останні кілька годин їхні військово-повітряні сили завдали ударів по складах зброї «Хезболли», і теж в районі Бейрута. Після ударів було зафіксовано вторинні вибухи, які свідчать про наявність зброї.
Ізраїльська армія підкреслила, що «Хезболла» навмисно розмістила свої командні центри і зброю під житловими в центрі Бейрута, таким чином «наражаючи на небезпеку населення цього району».
«Крім того, винищувачі ВПС Ізраїлю завдали ударів по терористичним об’єктам «Хезболли» на півдні Лівану та в районі Бекаа, включаючи склади зброї, об’єкти терористичної інфраструктури, командний центр та пускову установку», — додали в ЦАХАЛ.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.