«Була довга сварка, а мене покарали»: Інна Мірошниченко приголомшила зізнанням про своє дитинство

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка, адвокатка та блогерка Інна, яка нещодавно завершила процес удочеріння 8-річної Ангелини, поділилася в мережі історією зі свого дитинства, коли їй не дозволяли самостійно приймати рішення та одягатися так, як вона хоче.
Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на нову публікацію знаменитості в Instagram.

Так, Мірошниченко часто дозволяє своїм дітям одягати різне взуття, виходити на вулицю в піжамі, костюмах супергероїв або у спідниці поверх штанів, або з обличчям, розмальованим маркером. Блогерка не бачить нічого страшного в цьому, більш того, вона вважає, що так діти можуть проявляти свою самостійність і робити власний вибір. Однак у дитинстві самої Інни все було інакше.
Саме про таку історію вона розповіла своїм підписникам.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Inna Miroshnychenko (@_inna_mi_)

«Ми з бабусею, збиралися їхати в Гідропарк. Я була маленькою, носила тільки плавки. Але дуже хотіла прикрити груди, щоб бути, як бабуся. Тому я одягла її бюстгальтер», — згадала мама чотирьох дітей.
Однак і бабуся, і її подруга були невблаганними та категорично сказали дівчинці, що у такому вигляді ніхто нікуди не піде.
«Я теж була досить категоричною та сльозами доводила, що або так, або ніяк. Пам’ятаю цей день. Далі була довга сварка, ніхто нікуди не поїхав, а мене покарали. Бо я зіпсувала всім вихідний», — зазначила Інна у пості.
Інна з дітьми (фото: instagram.com/_inna_mi_)
Тоді маленька дівчинка не розуміла, чому дорослим так можна піти, а їй ні. Втім, Мірошниченко не здалася і потім ще багато разів відстоювала свою думку. Якось їй вдалося піти на день народження у теплій зимовій бабусиній шапці — і це при тому, що на вулиці було +35°С.
«І я пам’ятаю свої емоції радості. Я є я. Я можу бути будь-ким. Я володію своїм тілом і приймаю рішення щодо себе», — підкреслила дружина телеведучого.
Подружжя не боїться виховувати у дітей особистості (фото: instagram.com/_inna_mi_)
Саме з цього, як вважає Інна, розпочалося формування її самостійності та незалежності.
«Тому так, я спокійно реагую на різне взуття, костюми супергероїв або піжаму на вулицю. Бо раптом для них це так само важливо, як для мене свого часу. Вибір. Це не просто слово», — підсумувала вона.
Нагадаємо, Інна та Тімур Мірошниченки виховують 4 дітей. Біологічними є лише двоє дітей — 6-річна Мія та 4-річний Марко. А 3-річного Марселя та 8-річну Ангеліну вони усиновили або, як самі кажуть, «народили серцем».

Інна Мірошниченко з чоловіком та дітьми (фото: instagram.com/_inna_mi_)

Раніше Інна Мірошниченко пояснила, чому в суді їй відмовляли в усиновленні другої дитини.
Також Тімур Мірошниченко розповів про ревнощі між дітьми у великій родині.