На тлі чуток про розлучення Катерина Кухар розповіла про «залицяльників» (відео)

Популярна українська балерина Катерина Кухар висловилася на тему особистого життя у той час, коли в мережі продовжують пліткувати про її можливе розлучення з Олександром Стояновим.
Що у своєму Instagram показала зірка, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler).

Деталі
У блозі знаменитість виклала відео, в якому заговорила про «залицяльників». Вона зазначила, що після того, як у ЗМІ заговорили про її розрив з партнером, їй у директ почали надходити повідомлення від різних чоловіків — від колишнього однокласника до баристи з сусідньої кав’ярні чи майстра з ремонту. Ролик Кухар вирішила підписати цікавим запитанням:
«Коли повідомлень від чоловіків більше, ніж у чаті ОСББ, дівчата, з ким поділитися залицяльниками?» — поцікавилася Катерина.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kateryna Kukhar (@ekaterinakukhar_official)

Реакція мережі
Колеги та шанувальники з гумором відреагували на цей контент від балерини. Вони зауважили, що зовсім не дивно, що жінка може мати цілу чергу прихильників, адже вона має приголомшливий вигляд. Ось деякі їхні коментарі:
«Де стати в чергу?»
«Де діляться залицяльниками?»
«Крута!»
«Яка неймовірна і розкішна!»
«Не дивно, що така черга красунчиків!»
«Якби я була чоловіком, я теж писала б! Розумію їх прекрасно!»
«90% відсіються після кількох речень спілкування, тому ділитися буде нічим.»
Однак підписникам залишається лише здогадуватися, чи таким чином Кухар підтвердила розставання зі Стояновим, чи вона просто з іронією відреагувала на чутки про свою родину.
Кухар виховує двох дітей, їй 42 роки (Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official)
До слова, Катерина перебуває у шлюбі зі своїм колегою Олександром Стояновим, оскільки офіційно вони не підтверджували розрив стосунків.
Пара виховує двох дітей: сина Кухар від попередніх стосунків — Тимура, який народився у 2009 році, та їхню спільну доньку Анастасію, яка народилася у 2015 році.
У жовтні минулого року зірки відписалися одне від одного в Instagram, а балерина на тлі цих подій заявила про зміни та змінила зачіску. Вона написала, що «коли в особистому житті жінки відбуваються зміни, то вона йде до перукаря». Проте зараз, як можна помітити, знаменитості знову підписалися одне на одного в мережі.
Офіційно пара не підтверджувала розлучення (Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official)
До слова, Катерина Кухар з липня 2020 року є керівницею Київського державного хореографічного училища (нині — Київський державний фаховий хореографічний коледж). Її чоловік — народний артист України, лауреат і член журі міжнародних конкурсів, продюсер балетного мистецтва.

Раніше Кухар показала, який вигляд має її син Тимур.
Тии часом Стоянов втрапив у гучний скандал через російську культуру.