Безугла вирішила «розширити свою діяльність» і перейти в новий комітет Ради

Народний депутат Мар’яна Безугла заявила, що переходить в новий комітет Верховної Ради. Її відкликали з Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Безуглу у Facebook.

Парламентар заявила, що переходить до Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.
«Я прийняла рішення перейти до Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, щоб розширити свою діяльність», — написала вона у соцмережах.

Що цьому передувало
У четвер, 19 вересня, Верховна Рада відкликала Мар’яну Безуглу з посади заступника голови Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. При цьому вона залишається членом комітету.
Дискусії про зняття Безуглу з посади заступника голови Комітету з нацбезпеки точаться декілька місяців. Відповідну постанову вносили у парламент неодноразово.
Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки підтримав пропозицію про виключення Безуглої з комітету 22 липня. Також варто зазначити, що перед цим Безугла вийшла з фракції «Слуга народу». Але оскільки вона мажоритарник, то не втратила свій мандат.
Варто додати, що Мар’яна Безугла відома своїми скандальними заявами з критикою військового командування, зокрема колишнього та теперішнього головкомів ЗСУ Валерія Залужного та Олександра Сирського.
Більше про Безуглу та скандали за її участі — у матеріалі РБК-Україна.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.