«Шахтар» прилетів до Італії на матч Ліги чемпіонів: хто в обоймі Пушіча

Делегація донецького «Шахтаря» прибула до італійської Болоньї на стартовий поєдинок основного раунду Ліги чемпіонів 2024/25.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт клубу.

Матч «Болонья» – «Шахтар» відбудеться на Апеннінах 18 вересня. Поєдинок прийме арена «Ренато Даль’Ара». Старт зустрічі призначений на 19:45 за київським часом.
«Гірники» вирушили на матч зі Львова. Автобусом «Шахтар» дістався до польського Жешува, а звідти чемпіони України полетіли в Болонью. До Італії команда прибула в понеділок увечері. Тренерський штаб «гірників» на чолі з Маріно Пушічем узяв на Апенніни 28 виконавців.
До переліку потрапили відразу чотири голкіпери та три нападники. Найкраще ж укомплектована середня лінія «Шахтаря» – 12 футболістів. У вівторок донеччани матимуть відкрите тренування на «Ренато Даль’Ара».
Список футболістів «Шахтаря» на матч Ліги чемпіонів проти «Болоньї» 18 вересня:
Воротарі: Різник, Твардовський, Фесюн, Пузанков
Захисники: Франьїч, Бондар, Педро Енріке, Азарові, Тобіас, Грам, Матвієнко, Конопля, Фарина
Півзахисники: Степаненко, Криськів, Швед, Судаков, Зубков, Глущенко, Бондаренко, Назарина, Гомес, Кевін, Педрінью, Невертон
Нападники: Траоре, Егіналдо, Сікан

У сезоні 2024/25 «Шахтар» гратиме домашні матчі Ліги чемпіонів у німецькому Гельзенкірхені. «Гірники» ділитимуть «Фелтінс-Арену» з місцевим «Шальке». «Кобальтові» продовжують виступи в Другій Бундеслізі, а команда Маріно Пушіча прийме там «Аталанту», «Янг Бойз», «Баварію» і «Брест».

До слова, раніше підготували експрес-презентацію «Болоньї» перед стартом Ліги чемпіонів.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.