Фіналістка «Супер топ-модель по-українськи», яка повідомила про заміжжя, показала яскраві кадри зі свята

Даша Майстренко, фіналістка проєкту «Супер топ-модель по-українськи», оголосила про заміжжя. Її обранцем став Вадим Сергієнко, з яким вони узаконили свої стосунки в Київській церемоніальній залі, що на ВДНГ. На честь особливої події пара влаштувала затишне святкування у колі рідних та друзів.
Модель вже встигла поділитися яскравими світлинами та відео, і РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на її Instagram розповідає про це детальніше.

Що відомо
На своїй сторінці дівчина поділилася роликом, під яким залишила деякі подробиці.
«30.08.24. Ласкаво просимо до нашого нового розділу життя», — написала вона, тим самим давши зрозуміти, коли саме проходило святкування.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ᴅᴀʀɪᴀ ᴍᴀɪ (@daria.mai)

Можна побачити, що для весільної церемонії Даша обрала красиву сукню з корсетом та пишною спідницею, завершивши вбрання фатою із вишивкою. Тоді як її уже законний чоловік віддав перевагу класиці та з’явився у чорному смокінгу.
У stories зірка «Супер топ-моделі» виклала серію щасливих кадрів, на яких вони з коханим святкують, посміхаються, насолоджуються один одним, а також приймають вітання від гостей.

Весільні кадри (Фото: instagram.com/stories/daria.mai)
Окрім того, Майстренко продемонструвала запальні танці, як їла святковий торт з обранцем та танцювала з батьком.

Весільні кадри (Фото: instagram.com/stories/daria.mai)
На знімках можна побачити і її зіркову колегу Вікторію Маремуху. Вона з’явилася на святі у чорній обтислій сукні, яка мала ефектний виріз на спині та дозволила вдало підкреслити фігуру. Також на святі були інші відомі друзі пари.

Святкові кадри (Фото: instagram.com/stories/daria.mai)
Що відомо про стосунки Даші з коханим
Вони разом уже близько двох років. До цих стосунків Даша проживала в Італії й тоді зустрічалася з італійським режисером Томмазо Аньєзе. До рідної України вона повернулася напередодні карантину, а свої стосунки з іноземцем розірвала у період зйомок.
Що відомо про Дашу Майстренко
Дівчина здобула популярність завдяки зйомкам у третьому сезоні шоу «Супермодель по-українськи», де їй вдалося потрапити у фінал. Тоді перемогу здобула Маша Гребенюк, проте фанати назвали справжньою переможницею саме Дашу.
Дівчина продовжує ділитися яскравими кадрами з фотосесій (Фото: instagram.com/daria.mai)
У 2021 році українка долучилася до зйомок у шоу «Супер топ-модель по-українськи», де за перше місце змагалися учасниці всіх шести сезонів. Дівчині вдалося потрапити до трійки фіналісток, але перемогу вона не взяла — першість дісталася Тетяні Брик.

Нещодавно Michelle Andrade розповіла, як підбирає образи, щоб “виділятися з натовпу».
Також ми писали, що Єфросиніна показала, яку нагороду отримав її чоловік-військовий.