5 зірок, які сиділи на небезпечних дієтах заради слави

Нам стало цікаво дізнатися, які знаменитості сідали на сувору дієту і заради яких цілей вони це робили.
Якщо ви теж хочете дізнатися — РБК-Україна (проект Styler) пропонує ознайомитися з нашою добіркою.

Джаред Лето
Джаред Лето не раз за свою кар’єру різко втрачав і набирав вагу. Вперше актор сів на сувору дієту, готуючись до ролі у фільмі «Реквієм за мрією». Пізніше йому запропонували зіграти вбивцю Джона Леннона в картині «Глава 27», для чого йому довелося додати близько 30 кілограмів.

Джаред Лето (фото: Кіноріум)
Щоб повернутися до попередньої ваги, зірка перейшов на рідку дієту, що включає воду, лимонний сік, кленовий сироп і каєнський перець.
Для ролі у фільмі «Далласький клуб покупців» Джаред повністю відмовився від їжі і пив тільки воду, що призвело до втрати ще 14 кілограмів за кілька тижнів. На жаль, такі різкі зміни ваги позначилися на його здоров’ї — у нього розвинулася подагра. Тож експерименти з вагою можуть бути небезпечними.

Джаред Лето (фото: instagram.com/jaredleto)
Адель
Співачка Адель відома своїми пишними формами. Однак у якийсь момент вона вирішила змінити свій спосіб життя, і на церемонії вручення премії «Греммі» у 2017 році постала в новому вигляді. Як же їй це вдалося? Адель зазначає, що приділяла багато часу пілатесу і відмовилася від солодощів.

Адель до та після схуднення (фото: Getty Images)
Ед Ширан
Ед Ширан, виявивши у себе зайві 20 кілограмів, вирішив взятися за себе. Нещодавно він з’явився у невеликій ролі в серіалі «Гра престолів». Однак шанувальники культового шоу висловили невдоволення його участю в ролі безіменного солдата Ланістера, що спонукало Ширана видалити свою сторінку в соцмережах і почати нову главу в житті.
Він почав займатися бігом, чергуючи 30 секунд спринту з 30 секундами бігу підтюпцем. Тренування на свіжому повітрі дали чудові результати: співак і актор-початківець схуд і тепер готується до великих гастролей.

Ед Ширан (фото: Getty Images)
Наталі Портман і Міла Куніс
Наталі Портман і Мілі Куніс довелося значно схуднути, щоб зіграти прима-балерин у фільмі «Чорний лебідь». Вони щодня проводили по 8 годин біля верстата, піддаючись виснажливим тренуванням (за чутками, не обійшлося без розтягнень і травм), і суворо обмежували себе в харчуванні, що ледве не призвело їх до анорексії.

Наталі Портман і Міла Куніс (фото: Кіноріум)
Наталі скинула 10 кілограмів, а Міла — 20. Однак їхні зусилля не були марними — фільм отримав заслужене визнання. Наразі обидві актриси повернулися до своєї звичайної ваги і більше не дотримуються такої суворої дієти.

Наталі Портман і Міла Куніс (фото: Кіноріум)

Раніше ми писали про зірок, яких постійно критикують за вагу.
Раніше розповідали про знаменитостей, які пошкодували, що прославилися.