Легіонери-розвіднкии знищили техніку та особовий склад окупантів на Кінбурнській косі (відео)

Легіонери розвідники взяли участь в операції на Кінбурнській косі. Під час бойових завдань воїнам вдалось завдати уражень по низці цілей окупантів.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу ГУР в Telegram.

Зазначається, що на відео показана робота воїнів групи «Циклон» Міжнародного легіону ГУР МО України, які взяли участь в операції на Кінбурнській косі.
На відео показані вогневі ураження та знищення ворожих цілей:
два кулеметних розрахунки
4 одиниці УАЗ
БМ «Тигр»
БТР з особовим складом
2 спостережні пункти
2 точки особового складу у будинках
розрахунок ПТРК
пікап
мінометний розрахунок
вогнева позиція ворога

Ситуація на Кінбурнській косі
Кінбурнська коса лишається єдиною ділянкою у Миколаївській області, яка досі перебуває під контролем російських окупантів. Там періодично відбувалися бойові дії.
На початку 2023-го в Силах оборони півдня України повідомляли, що жодна зі сторін не має абсолютного контролю над Кінбурнською косою. Згодом в ЗСУ зазначили, що українські військові суттєво потіснили росіян на цій косі, й стійкого перебування ворога там не фіксували.
Нагадаємо, що нещодавно спецпризначенці ГУР МОУ здійснили рейд на Кінбурнську косу. Тоді розвідники знищили кілька одиниць броньованої техніки ворога й десятки російських загарбників.
Крім того, українські бійці встановили бойовий прапор ГУР біля укріплення росіян, а пізніше на тимчасово окупованій Кінбурнській косі було також встановлено стяг України.
Згодом в ГУР показали кадри із операції на Кінбурнській косі. В розвідці також поінформували, що були знищені БТР, особовий склад противника й не тільки.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.