Румунські прикордонники виявили тіло людини в Тисі (відео)

Сьогодні, 17 серпня, в Тисі на кордоні з Румунією виявили чергове тіло людини. Тіло дістали з води на українському берегу.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Держприкордонслужби України.

«Про потопельника повідомили прикордонників румунські колеги. Течією його несло до українського берега. До місця події викликали співробітників ДСНС і Нацполіції. Наразі тіло дістали з води», — повідомили в ДСНС.

За даними прикордонників, загиблим виявився чоловік середнього віку. Документів при ньому не знайшли, тому наразі проводяться заходи щодо встановлення особи.
«Вкотре закликаємо уникати ризиків, що несуть небезпеку життю та здоровʼю!», — зауважили в ДПСУ,

Нагадаємо, в березні цього року правоохоронці виявили тіло чоловіка, який намагався переплисти Тису. На той момент це був вже 22 подібний випадок від початку повномасштабного вторгнення.
Зауважимо, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну було обмежено виїзд з України військовозобов’язаних чоловіків від 18 до 60 років.
Кабінет міністрів України заявив, що є певні категорії військовозобов’язаних, які можуть вільно виїжджати за кордон. Однак ті, в кого такої можливості немає інколи вигадують свої способи незаконного перетину кордону.
Зокрема ми писали, що вчора у Румунії затримали озброєних українців, які незаконно перетнули кордон.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.