«Найкращий»: донька Кузьми Скрябіна щемливо звернулася до батька й показала рідкісне фото

17 серпня співаку Кузьмі Скрябіну (Андрію Кузьменку) могло би виповнитися 56 років, але йому назавжди 46. Артист загинув майже 10 років тому. І в цей день донька артиста вшанувала пам’ять про нього.
Як повідомляє РБК-Україна (проект Styler), 26-річна Марія-Барбара розмістила щемливу Stories на своїй сторінці в Instagram.

Що запостила донька Скрябіна
В день народження свого батька Барбара розмістила рідкісне фото. На ньому вона ще зовсім маленька, а на руках її тримає Скрябін.
Єдина донька артиста не приховує, що сумує за ним. Вона була підлітком, коли її батько загинув. А тому Барбара має чимало спогадів про тата.
«З днем народження, найкращий тато», — написала вона під щемливим фото.

Донька Скрябіна звернулася до батька (скріншот)
Що відомо про доньку Кузьми
Барбара, яку Скрябін ніжно називав Бася, мешкає у Києві. Дівчина працює косметологом та небагато про себе розповідає у соцмережах.
Втім відомо, що донька Скрябіна вийшла заміж. Це сталося у 2019 році. Обранець Барбари — Віктор Тур, він вчився разом з нею в медичному університеті імені Богомольця.

Донька Скрябіна (фото: instagram.com/kuzmenko_barbara)
Дівчина майже не дає інтерв’ю, однак взимку, після смерті мами Скрябіна та до роковин загибелі свого тата, вона зробила виключення. Тоді Барбара розповіла, чи вірить у версії про невипадковість аварії, яка забрала життя її батька.

Нагадаємо, нещодавно ми називали кращі цитати та кліпи Скрябіна.
Окрім цього, днями стало відомо, що донька Ольги Фреймут виїхала з України.