Масові відключення світла: планово нічого не передбачалося, призначено перевірку — Міненерго

Масові відключення світла: планово нічого не передбачалося, призначено перевірку — Міненерго

КИЇВ. 30 травня. УНН. Планових відключень електроенергії сьогодні у жодному з регіонів України не передбачалося, Держенергонагляду доречено провести перевірку. Про це повідомили в Міненерго у відповідь на масові відключення світла, пише УНН. Цитата
«Міністр енергетики України доручив Державній інспекції енергетичного нагляду негайно створити комісію для оперативного вивчення причин, з яких сьогодні, 30 травня, відбулися аварійні відключення в об’єднаній енергосистемі», — повідомили в міністерстві.
Деталі
У відомстві зауважили, що відключення відбулися частково у Києві, Харкові, Полтаві, Вінниці, Сумах близько 13:00 через зниження частоти в ОЕС.
«На сьогодні генерація повністю покриває споживання. Отже, планових відключень абонентів у жодному з регіонів країни не передбачалося», — наголосили у Міненерго.
Нагадаємо
Відключення електроенергії сьогодні сталися по всій Україні.
Укренерго повідомило, що електроенергія у низці областей сьогодні аварійно відключилася, причини — технічні і не пов’язані з дефіцитом. Інцидент розслідують. Повертати світло вже почали і всім споживачам електропостачання відновлять найближчими годинами

Джерело:
УНН

Теги: електроенергія, енергетика, Міненерговугілля

Повернутися до списку

Підписуйтесь на канал новин УНН у Telegram