З майданчику запорізького Музею Богуслаєва вивозять військову техніку (ФОТО)

У Запоріжжі з території Музею техніки Богуслаєва у парку ім. Клімова почали прибирати військову техніку. Це вирішили зробити з міркувань безпеки. У прес-службі АТ «Мотор Січ» зазначили, що музей є приватною власністю і не має жодного відношення до підприємства. При цьому керівництво провело переговори з військовими щодо вивезення техніки, яка перебувала тут на умовах безоплатної оренди.

Поруч із музеєм розташовані виробничі потужності підприємства «Мотор Січ», Палац культури імені Шевченка та житловий мікрорайон.
Місцеві мешканці звернулися до керівництва заводу з проханням посприяти вивезенню воєнних машин, аби зайвий раз не наражатись на небезпеку ракетних ударів. Загалом буде прибрано дев’ять одиниць техніки, повідомляє Вгороде.

Фото з Телеграм-каналу «Типовий Шевчік Запоріжжя»

Музей техніки Богуслаєва або Музей техніки Мотор Січ – це приватний музей авіаційних двигунів. Серед іншого там можна побачити колекцію мотоциклів вітчизняного та іноземного виробництва, мисливську зброю. З 2013-го року майданчик перед центральним фасадом також перетворився на музей просто неба – там виставили військову техніку різних часів, у тому числу льотну техніку.