Запоріжжя покинув співак Анатолій Сердюк

Відомий запорізький виконавець пісень Анатолій Сердюк покидає Запоріжжя та виїжджає за кордон. За його словами, регулярні обстріли та знеструмлення звели нанівець його концертну та студійну діяльність, а отже — в рідному місті йому робити вже нічого.

— На відміну від артистів філармоній, театрів і палаців культури не маю постійної зарплатні — 30 років розвиваю творчість і живу лише зі своїх виступів і пісень. У таких умовах без фінансів довго не протримаєшся, а просити — не маю наміру й права, бо допомагати треба захисникам, біженцям, волонтерам…
Усі воєнні місяці я був поруч із земляками, співав для воїнів і волонтерів, виступав для поранених, збирав кошти для шпиталю на акціях «Арт-підтримки».
Логіка підказує, що тепер за кордоном коефіцієнт моїх корисних дій буде вищим та достатнім і для самозабезпечення, і для волонтерства. Там зможу працювати й за прикладом відомих колег-естрадних виконавців допомагати Україні та Запоріжжю. Маю домовленості про виступи в благодійних концертах на підтримку України, планую доробити й записати в студії нові пісні…
Дякую захисникам і працівникам тилу — усім, хто героїчно залишається на місцях і тримає нам небо!, — такими словами попрощався з запоріжцями Анатолій Сердюк.