В Україні запустили проєкт «Знахідники» для вчителів та шкіл

Він допоможе керівникам підсилити команду вчителями та психологами, а останніх — забезпечить додатковим заробітком.

Проєкт створено у відповідь на освітні виклики воєнного часу.

«В умовах війни багатьом українським школам бракує кваліфікованих вчителів і психологів для викладання дистанційно і на часткову зайнятість. У той же час педагоги, які втратили свою роботу через війну та з тимчасово окупованих територій, не завжди можуть продовжувати викладати у своїх школах. Наша мета: забезпечити сталість та неперервність освітнього процесу для всіх його учасників, тому разом із партнерами ми допоможемо школам і вчителям знайти одне одного», — розповідає Зоя Литвин, голова ГС «Освіторія».

«Діти — це наше майбутнє, наразі є дуже важливим продовжувати надавати їм гідну освіту. Тому ми з радістю допомагаємо нашим партнерам, які створюють для цього усі умови, тим, що гарно вміємо — поєднуючи людей», — ділиться Ольга Саранча, бренд-менеджерка robota.ua.

В основі проєкту «Знахідники» — спеціальний розділ на платформі  rabota.ua. Через форму для звернень керівники державних і комунальних закладів освіти можуть подати запит на залучення вчителя-предметника для певних класів чи психолога для викладання як офлайн у школі, так і онлайн. Усі запити відразу публікуються на платформі rabota.ua, де вчителі та психологи зможуть відгукнутися на релевантні вакансії та отримати можливість викладати у певній школі. Деталі, необхідні для участі у проєкті, доступні за посиланням.