Краще за оригінал: Оля Полякова повторила вірусний танець Уенздей (ВІДЕО)

Свіжий американський серіал «Уенздей» від стрімінгового сервісу Netflix побив усі рекорди переглядів. Так, надприродне шоу у жанрі жахів та комедії, за перший же тиждень, набрало 341,23 мільйона годин переглядів.

Таким чином, новому серіалу вдалося обійти інші гучні проекти, такі як четвертий сезон «Дуже дивних справ», п’ятий сезон «Корони» та «1988». Про це повідомляє сайт Deadline.
Серіал розповідає нам про героїню Уенздей Аддамс із «Сімейки Аддамс» під час її навчання в академії «Невермор». Прем’єра шоу відбулася 23 листопада і воно відразу ж завоювало шанувальників у всьому світі. На хвилі величезної популярності танець Уенздей із однойменного серіалу став буквально вірусним, а короткі відео з його інтерпретацією заполонили простори соціальних мереж та перетворилися на головний тренд TikTok.

Відома українська виконавиця Оля Полякова вирішила не стояти осторонь сучасних трендів і також виконала танець Уенздей. Для цього співачка зробив собі яскравий макіяж та зав’язала дві коси. Також Полякова одягла чорний боді і коротку спідницю такого ж кольору. Танець у виконанні Олі Полякової викликав резонанс у соціальних мережах та дуже сподобався фанатам виконавиці. Її буквально завалили захопленими коментарями, відзначивши чудову фігуру співачки, яка є матір’ю двох дітей. Також у коментарях можна прочитати про те, що танець Полякової вийшов навіть «краще за оригінал».


Джерело