Запорізькі військові отримали почесні нагороди до Дня Збройних Сил України

6 грудня українці відзначають День Збройних Сил України. Цьогоріч це свято як ніколи важливе для кожного з нас, адже воїни ЗСУ вже 286 днів героїчно тримають оборону і вибивають ворога з української землі.

З нагоди свята голова Запорізької ОВА привітав військовослужбовців з їхнім професійним днем. До урочистостей також долучилися представники Запорізької обласної та міської ради.

Олександр Старух зазначив, що в умовах повномасштабної війни День Збройних Сил України набув ще більшої важливості. Сьогодні найкращі дочки та сини борються за незалежність і свободу рідної країни.

— Вітаю Вас з 31-ю річницею Збройних сил України, з 286-м днем творення нового українського війська і нової української нації. Ви як один вірні своєму обов’язку, розумієте своє призначення. А зараз об’єдналися і захищаєте найдорожче — це власну державу. Сьогодні ви творите нову країну: вільну та незалежну. У нас у всіх спільна мета — розбити ворога та звільнити кожний клаптик української землі. Дякую за службу. Переконаний, що ми вистоїмо. Перемога за нами! Слава ЗСУ, слава Україні! — виступив з привітальним словом Олександр Старух.

Очільник області з нагоди відзначив запорізьких воїнів нагородами за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, сумлінне й бездоганне виконання службового обов’язку.

Нагороди запорізькі військові отримали і від Запорізької міськради. Секретар міськради Анатолій Куртєв особисто привітав воїнів, потиснув їм руки та вручив Ордени Пошани.

— Дякуємо кожному з вас. Молимося за вас. Ви – наша гордість та наша незламна стіна. Зі святом! Міцного вам здоровʼя, надійних янголів-охоронців і нових й нових перемог! Ви – найкращі! Чекаємо додому з Перемогою! — привітав Анатолій Куртєв.