В Запоріжжі почав працювати пересувний «Пункт незламності»

Сьогодні запорізькі рятувальники у рамках Всеукраїнського проєкту «Пункти Незламності» презентували пересувний пункт. Головним призначенням пунктів є безпека, захист та надання допомоги громадянам.

Особливістю цього пункту, який облаштовано в автобусі, є те що він не знаходиться стаціонарно на одному місці, а за дуже короткий час може переїхати у будь-яку точку регіону.

Пересувний пункт оснащений генератором, супутниковим інтернетом, зарядними пристроями для гаджетів, аптечками, чайниками, чаєм та продуктами швидкого приготування.

В даному Пункті Незламності можна, як і у стаціонарних чи мобільних пунтах, підзарядити телефон, випити гарячого чаю чи просто зігрітися, адже рятувальники враховують максимальний спектр потреб сучасності.

Спільно з Запорізькою обласною організацією «Товариство Червоного Хреста України», у пересувному Пункті Незламності обладнали куточок матері і дитини.

Також у даному пункті можуть отримати допомогу не тільки люди а й тварини, які приходять з господарями. Проєкт UPAW – Хвостатим заручникам війни облаштував спеціальний куточок у пересувному пункті, де тварини отримають корм та воду.

З початку функціонування Пунктів Незламності, які організували рятувальники Запорізької області у них отримали допомогу вже 1872 громадян.