Запорізький театр-лабораторія презентує новий спектакль

Запорізький театр-лабораторія Vie презентує новий спектакль – монодраму «Непробудження». Це буде друга премʼєра з початку повномасштабного вторгнення. Творча команда розпочала роботу над проєктом ще у серпні, але через посилення ворожих обстрілів репетиційний процес кілька разів зупинявся.

Головну і єдину роль у виставі грає Олена Павлухіна. ЇЇ героїня – Невідома – розповідає про своє життя, в якому є і безмежна, але болісна любов, і нездійснені мрії, і бурхливе дитинство. В її спогадах виникають батьки, краща подруга, коханий. Невідома існує у розрідженому, просторі, створення якого і було головним завданням технічної команди театру. Простір реагує на слова Невідомої, допомагає їй розповісти свою історію.

Режисер «Непробудження» – Геннадій Широченко. Текстову основу спектаклю складає монолог Джойї Баттісти під назвою «Тіло, яке говорить». Вистава триває 1 годину, початок показів 26 та 27 листопада о 16:00. З міркувань безпеки кількість місць у залі скорочено. Щоб потрапити на спектакль, необхідно заповнити коротку форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNKzc1vFgiPIHkgkOhnI6i7mx5tzi3IvAJZVOHjeb2iX8kOw/viewform.