У Запоріжжі створили телеграм-канал з пошуку роботи

У Запоріжжі з`явився телеграм-канал, який допомагає швидко знайти вакансії. Про це повідомляє портал Work.ua 

Там щодня з’являється декілька десятків пропозицій роботи, які відбирають модератори. Вакансії перевіряються на предмет затребуваності, повноти опису та вказаної зарплати. Усі пропозиції — від надійних роботодавців та публікуються у день своєї появи на Work.ua. У телеграм-каналі можна шукати роботу без резюме і навіть без досвіду, використовуючи відповідні хештеги. 

Підписатися на канал можна за посиланням https://t.me/workua_zaporizhzhya

Нагадаємо, Work.ua започаткував волонтерську ініціативу — надання безкоштовних консультацій з пошуку роботи українцям, які потребують допомоги експертів.

Запоріжжя є одним із лідерів за кількістю пропозицій роботи в Україні. У місті відкрито понад 315 вакансій із середньою зарплатою 13 000 грн. Серед них популярні: менеджер з продажу, бухгалтер, продавець-консультант, водій, оператор call-центра, адміністратор тощо. 

Станом на зараз на сайті Work.ua розміщено понад 17 000 вакансій. Однак це все ще в 5 разів менше, ніж до війни. Для порівняння: у березні було 6 000, до війни — 90 000. 

«Ми помітили декілька тенденцій на ринку праці України. Швидкість відіграє вирішальну роль у працевлаштуванні. Хто першим побачив вакансію, той і отримує роботу. Шукачі сміливо змінюють професії та розглядають будь-які пропозиції за місцем перебування. Вчорашній маркетолог сьогодні може стати водієм чи офіціантом. Власне, це і підштовхнуло нас створити телеграм-канал, де б навіть людина з мінімальними технічними засобами могла максимально швидко дізнаватися про нові вакансії. А ще ними зручно ділитися і бути корисним знайомим», — коментує Артур Міхно, CEO та співзасновник Work.ua.