Любите кросівки? Ходіть в них і зимою, кращі моделі на мороз

Вже не за горами зима, тому кожен з нас в подумках стосовно нового взуття на холодний період. Але не кожен знає, що улюблені кросівки можна носити й в цю пору року. Але важливо розуміти, які саме моделі краще підійдуть для зими. Саме тому ми на конкретних прикладах покажемо, повз яких кросівок точно не слід проходити.

Вже декілька сезонів поспіль на перших сходинках рейтингу популярності знаходяться кросівки ADIDAS HOOPS 2.0 MID. Вони представлені в різних кольорових рішеннях. А також доступні й для жіночої аудиторії. Класичний силует та привабливі колорвеї ідеально доповнять будь-який образ та стануть у пригоді навіть у найхолоднішу погоду. Міцний високий верх доповнений теплою підкладкою зі штучного хутра. Легка та м’яка підошва дарує комфорт протягом усього дня. Різноманіття кольорів можна переглянути в інтернет-магазині hypesneakershop.com.ua. Тут можна знайти не тільки вищезгаданий екземпляр, а ще багато всього цікавенького.

Якщо Ви виступаєте поціновувачем сміливих та зухвалих образів, тоді модель Off-White Odsy-1000 Low Top Sneakers те, що треба. Не дивлячись на те, що модель має бічні вставки із сітки, але під тонкою сіткою ховається ще кілька шарів матеріалів, які не дозволяють замерзнути. Однак саме вони забезпечують стопі вентиляцію. Головна перевага цієї пари — протектор зі спрямованими назад щільними гумовими шипами.

Для тих, хто все ж таки полюбляє класичні моделі у пригоді можуть стати Nike x GORE-TEX Air Force 1. Американський бренд посилив й без того досить потужний баскетбольний силует з використанням ідеального для негоди мембранного матеріалу Gore-Tex. Прошарок не пропускає вологу всередину й допомагає зберегти тепло, що дуже корисно під час зими. Кросівки також володіють оновленою підошвою з чіпким протектором й еластичним верхом на блискавці, завдяки чому можна назвати цей реліз AF-1 одним з найоптимальніших.

Ще одним доповнення до зимового гардероба може стати модель Asics x GORE-TEX GEL-Kayano 5 360. Це — гібридні кросівки, які об’єднують елементи різних моделей компанії: верх від Gel-Kayano 5 встановлений на технологічну підошву від Gel 360. Сучасний силует в м’яких пастельних кольорах сконструйований з текстурної замші з високотехнологічним посиленням Gore-Tex та водонепроникними властивостями і великим написом з внутрішньої сторони, хвалиться цим фактом. Зубчаста підошва Gel-Quantum складається з безлічі напівпрозорих гелевих вставок, які відповідають за ефективну амортизацію. Кросівки, звичайно, більше схожі на осінні, але якщо ви живете в місцевості з м’яким та вологим кліматом, то вони зможуть залишатися з вами набагато довше. Якщо у вашому арсеналі ще немає таких моделей, ми радимо все ж таки придивитися, можливо, вони стануть найкращим здобутком у сезоні.