Запорожье украсили цветочными композициями ко Дню города

Ко дню города в областном центре коммунальщики создали цветочные композиции в парках Трудовой Славы и Вознесеновском.

Об этом на своей странице в Фейсбук написал городской голова Запорожья Владимир Буряк, попросив горожан бережно относиться к цветочным композициям.

«Запоріжжя відзначає великий ювілей – 250 років із дня свого заснування. Традиційно до цього свята ми організовували Покровський ярмарок, масові гуляння, концерт. Цього року в святкування внесла свої корективи пандемія коронавірусу.

 

Наразі Запоріжжя знаходиться в жовтій зоні за кількістю хворих, тож усі масові заходи під забороною. Але головне – це люди, їхнє здоров’я та добробут, тому кожен відсвяткує по-своєму.

Проте є в Запоріжжі ще одна гарна традиція – створення квіткових композицій до Дня міста. І цей рік не став виключенням.

Працівники «Зеленбуду» облаштували неймовірно гарні квіткові композиції в парку Трудової Слави, де висаджено понад 2 тисячі хризантем, та в Вознесенівському парку, де традиційно встановлено різноманітні фігури з 10 тисяч квітів!

Ними зможуть насолодитися всі бажаючі. Єдине, про що прошу – ставитися до всієї цієї краси дбайливо, не псувати, адже комунальники вклали в її створення не лише свої вміння, а й душу. І, звичайно ж, не забувайте дотримуватися правил карантину».