В Запорожье планируют возвести «ледовый дворец»

На месте разрушенного стадиона «Строитель» городские власти планируют возвести ледовую арену для занятий хоккеем.

Об этом на своей странице в Фейсбук сообщил городской голова Запорожья Владимир Буряк.

«Два роки тому після численних звернень батьків, було відкрито відділення ДЮСШ «Салют» з хокею, де зараз займається 126 дітей.

До мене звернувся голова міської федерації хокею з ініціативою побудувати льодову арену на місці зруйнованого стадіону «Будівельник». Цю занедбану будівлю, яка не належить місту, викупив приватний підприємець. Він готовий звести там льодову арену, а в подальшому – зали для тренувань, спортивно-оздоровчий центр і хостел для спортсменів. Місто, зі свого боку, має виділити землю та допоможе в наведенні ладу на території.

Наразі цей проєкт рішення готується на сесію міської ради. Профільна земельна комісія його затвердила. Тепер це питання мають розглянути депутати на засіданні 26 серпня. Впевнений, що ідея буде підтримана, а одже вже за рік-два в місті може з’явитися сучасний спортивний льодовий комплекс.

Хокейної інфраструктури в місті дійсно недостатньо, хоча бажаючих займатися цим спортом вдосталь. Тому будемо його розвивати та давати дітям змогу займатися та ставати спортивною гордістю міста».