У новому терміналі запорізького аеропорту відбулися зйомки кліпу відомої групи

У новому терміналі запорізького аеропорту відбулися зйомки кліпу гурту #KHORTA.
Назву та сенс пісні автори поки тримають в таємниці, проте відомо, що композиція матиме популярне латинське звучання і не буде схожою на попередні треки гурту.
Це вже третя нова композиція після відновлення музичної діяльності гурту, попередні «Диво є» (створена для фестивалю «Гармонія сердець») та «Чемпіон» вже можна почути на офіційній YouTube сторінці гурту (https://www.youtube.com/c/KHORTAofficial).


Новий трек був записаний спільно з музикантами Jazz City Big Band. На слухачів чекає гарний літній настрій та яскраві танцювальні емоції. Над створен-ням клубного реміксу вже почав працювати Dj VOVA NIK.
У зйомках кліпу взяли участь танцівники Dance Studio Puzzle, а на знімальному майданчику допомагала «Волонтерська група Angels» під керівництвом Юрія Вдовцова.


Оператор: Євген Школенко
Режисер: Влад Степанов
Художник по світлу: Олександр Бережний
Зйомки тривали близько 9 годин на різних локаціях нового терміналу, було задіяно більш ніж 30 участників, тож з нетерпінням чекаємо, коли зможемо побачити готовий продукт. Адже попереду ще творчий період постпродакшену. Орієнтовно презентація кліпу відбудеться у липні, детальну інформацію слід шукати у соцмережах гурту #KHORTA.