Запорожская спортсменка стала чемпионкой Украины (ВИДЕО)

Спортсменка установила новый личный рекорд.

Так, 20-летняя спортсменка из Запорожья Виктория Ратникова стала чемпионкой Украины в беге на 60 метров.

В пятницу, 31 января, в Сумах стартовал Командный чемпионат Украины по легкой атлетике в помещении и Командный чемпионат Украины по легкоатлетическому многоборью в помещении. Об этом сообщили в пресс-службе Федерации легкой атлетики Запорожской области.

Виктория — по центру.

Так, соревнования среди женщин на дистанции 60 метров выиграла запорожская спортсменка Виктория Ратникова. В финале она установила новый личный рекорд – 7.36 секунд.

**Вікторія Ратнікова – чемпіонка України в бігу на 60 м!**Сьогодні у Сумах розпочався Командний чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні та Командний чемпіонат України з легкоатлетичного багатоборства у приміщенні. Представники Федерації легкої атлетики Запорізької області сьогодні виступали в фіналах на дистанції 60 м у чоловіків та у жінок.Змагання жінок впевнено виграла **Вікторія Ратнікова**. В фіналі вихованка ЗТУ Костянтина Михайловича та Олени Володимирівни Рураків, встановила новий особистий рекорд — 7.36 сек (до цього в кваліфікації запоріжанка також показала «personal best» 7.37 сек).У змаганнях чоловіків пробилися до фіналу двоє запоріжців **Роман Кравцов** фінішував четвертим — 6.82 сек (результат в кваліфікації — 6.85), **Андрій Васильєв** став сьомим — 6.92 сек (результат в кваліфікації — 6.87).Ще двоє спортсменів ФЛАЗО не подолали кваліфікацію на цій дистанції — **Павло Котенко** (7.00 сек) та **Ян Конящий** (7.10 сек).У змаганнях багатоборців третю позицію, після першого дня, посідає **Артур Суюнов**. За сумою чотирьох видів семиборства у нього 2774 очок. Результати по видам: біг 60 м — 7.50сек, стрибки у довжину — 6.68 м, штовхання ядра — 12.03 м, стрибки у висоту — 1.90 м.

Опубліковано Olena Nazarenko Пʼятниця, 31 січня 2020 р.