Мешканцям Запоріжжя пропонують встановити Eco Box

Шановні друзі Запоріжці, соціальний проект «Сортуй в майбутнє» зайшов вже настільки далеко, що просто не може зупинятися!!!)) І ось, що цього разу!? Після втілення та успішного налаштування самоорганізації нашого проекту у трьох школах Хортицького району, ми отримали чудовий досвід і приємні результати для всіх учасників проекту. Та наш проект не може залишити Вас дорогі Запоріжці осторонь, тому ми приготували цікаву участь і Вам.🙂

Трішечки про нас. Нас питають чим ви займаєтесь, – це просто, ми бажаємо покращити умови співіснування у нашому місті. І перший крок – це еко-свідомість, а як? — то вже по людськи, договором за ради майбутнього.
Бажання втілювати не великі позитивні та корисні для нашого суспільства речі привели нас до непростих кроків та рішень. Нас критикували за дуже великий адміністративний ресурс і мега бюджет, який потрібен на здійснення проекту «Сортуй в майбутнє», та ми впоралися і готові ділитися досвідом.


Нарешті до діла! Чи можете Ви собі уявити місто своє мрії, місто де не тільки приємні краєвиди, надсучасний благоустрій та сурові закони дотримання цієї ідилії. А місто свідомих, як одне ціле, як одна музична група чи мега оркестр, де кожен граючи свою музику на своєму інструменті доповнює та покращує мелодію. І таке місто живе, і надихає кожного цінувати та вдосконалювати його. І не потрібні сурові закони, бо кожен сам знає і відчуває — заради чого все це.

Сьогодні пропонуємо всім Запоріжцям, приміряти на себе свідому відповідальність та відчути себе громадськими діячами за для спільного майбутнього. Кожен, може обрати собі вподобану Громадську організацію, за інтересами або ідеологією, та зробити перший крок, а в Запоріжжі їх на всіх вистачить, всі гідні та чудові БО ЗА ІНТЕРЕСИ ЛЮДСТВА.
А щодо нас, ми запрошуємо долучитися до нашої організації, до розвитку та підтримки еко-проекту «Сортуй в майбутнє».
Наша Ідея – Сортуючи відходи, а саме макулатуру та ПЕТ пляшку до «eko box» «Сортуй в майбутнє» можна не тільки зберегти природу, а ще й значно заощадити кошти, які можна витратити на продукцію спільного блага:

Якщо Ви мешканець будинку з самоврядуванням: ОСББ, ЖСК, або і без цього дружні)) пропонуємо встановити у своєму під’їзді «eko box» для сортування відходів. У середньому ви зможете заощаджувати 300 грн на місяць. І витрачати їх на нову лавку біля будинку, або купувати квіти до свого під’їзду, або інші вподобайки….
Якщо Ви адміністрація дитячого садку, ви також можете стати учасником проекту, це дуже добре коли діти, ще з самого формування себе у суспільстві, вже формують еко-свідомість та відповідальність за світ.


Якщо Ви учень чи працівник адміністрації університету, або коледжу — і для Вас ми пропонуємо участь. Адже ми знаємо, які ідеї можуть з’являтися у студентів на покращення атмосфери навчання у вузах, або волонтерська діяльність з акціями та проектами до якої не байдужі сучасні студенти.
Якщо Ви представник бізнесу то це і для Вас буде цікавим. У кожного з вище зазначених знайдуться бажаючі долучитися до проекту і тут Вас може зацікавити можливість підтримати когось со-фінансуванням на придбання «eko box» на якому буде зображання вашого логотипу, як партнера проекту. Також ви можете встановити «eko box» у своїх приміщеннях, щоб давати можливість вашим клієнтам сортувати відходи (АЗС, Кінотеатри, Готелі, Спортивні зали, ТРЦ, ДРЦ). Підтримавши цей проект, ви закріпите за собою статус соціально- відповідального підприємства.


Якщо Ви державна установа (ОДА, мерия, водоканал, департаменти і т.п.), то підтримавши цей проект та встановивши контейнери «eko box» ви своїм прикладом покажете жителям міста, як можна дотримуватись Закону України «Про сортування та поводження з відходами». Також відсортованими відходами ви можете підтримувати шкільні соціальні проекти, або купувати цукерки до дитячих будинків.
Творити світ кращим – це просто, просто бажання!!!
А тепер уявіть собі, якщо всі ці ініціативи та на спільну справу, так і мости б вже давно побудували😉
Вибачте, якщо когось не згадали та Ви пишіть нам, ми будемо Вам раді.😀
Свідомості та розуміння нам Запоріжці!!!