«Помста буде». Донька Фаріон розповіла, як дізналася про гибель чоловіка на фронті

Донька мовознавиці Ірини Фаріон Софія Семчишин розповіла про те, як дізналася про смерть свого чоловіка – військового Василя Особи
Про це пише РБК-Україна із посиланням на допис Софії Семчишин в Instagram.

Вона розповідає, що чоловік наполягав на тому, щоб вона разом із дітьми поїхала на відпочинок на море.
Семчишин поділилася деталями останньої розмови. Вона скинула йому фотографії і він побажав родині гарного відпочинку. Також подружжя домовилося поговорити наступного дня. Однак коли вона набрала, то чоловік уже не відповів.
«І тут дзвінок… і по голосу Андріяна я все зрозуміла і просила не говорити вголос, я не могла чути тої болі… А далі земля пішла з-під ніг», – написала жінка на своїй сторінці в Instagram.
Софія Семчишин зазначає, що після повідомлення не знала, як сказати про це дітям.
«Сказала тата вбили м@скалі. Помста буде!», – зазначила вона.

Нагадаємо, Софія Семчишин повідомила про смерть чоловіка у неділю, 6 жовтня. Вона зазначила, що його вбили.
За даними лідера партії «Свобода» Олега Тягнибока, військовий 4-го батальйону «Сила Свободи» бригади Національної гвардії «Рубіж» Василь Особа загинув у бою на Сіверському напрямку.
Також гибель зятя Ірини Фаріон прокоментувала журналістка Раміна Есхакзай У своєму Telegram-каналі вона розповіла, що під час останньої зустрічі із Фаріон, жінка розповіла їй, що зять пішов служити. Однак вона не хотіла публічності для нього і тримала це в секреті.
Зазначимо, у липні цього року на Ірину Фаріон було скоєно замах біля її оселі. Лікарі провели операцію, але вона залишалася в глибокій комі та була підключена до апарату штучної вентиляції легенів. Пізніше її серце зупинилося, і вона померла після 23:00.