Циганков вибув надовго: «Жирона» назвала термін відновлення українця

Іспанська «Жирона» оприлюднила результати детального медичного обстеження Віктора Циганкова після травми, яку він отримав у матчі ЛЧ проти «Фейєнорда».
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний Х клубу.

«У Циганкова пошкодження сухожилля двоголового м’яза стегна лівої ноги. Термін відновлення – 5 тижнів», – говориться у дописі на сторінці клубу у соцмережі.
Це означає, що футболіст точно не допоможе збірній України у найближчих матчах Ліги націй – проти Грузії (11 жовтня) та Чехії (14 жовтня). «Жирона» не зможе розраховувати на українця щонайменше у чотирьох поєдинках Ла Ліги: з «Атлетіком», «Реал Сосьєдадом», «Лас-Пальмасом» та «Леганесом». Також півзахисник гарантовано пропустить дві гри у Лізі чемпіонів – зі словацьким «Слованом» та нідерландським ПСВ.
Варто зазначити, що Циганков не мав нормальної підготовки до сезону. Хавбек збірної України після Євро-2024 доліковував травму, а потім підхопив вірусне захворення вже у таборі клубу. Після відновлення він провів за «Жирону» вісім матчів, у яких забив один гол і зробив одну гольову передачу.

Раніше тренер Циганкова розкрив деталі травми, а інсайдер знайшов екстрену заміну в збірній України.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.