Ці знаки Зодіаку отримають нагороду від Всесвіту. Карти Таро назвали головних щасливчиків понеділка

Цього понеділка, 30 вересня, представники чотирьох знаків Зодіаку можуть здобути дуже щедру нагороду. Таро-гороскоп обіцяє особливі сюрпризи, завдяки яким вони знову повірять у диво.
Яким знакам Зодіаку чекати на подарунки від понеділка, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Your Tango.

Терези
У понеділок вам не доведеться сидіти без діла. Цей день буде особливим та навіть чарівним. Ви зможете багато чого дізнатися та зрозуміти, ці знання стануть справжнім одкровенням. Розпоряджайтеся новою інформацією мудро та без поспіху, вона допоможе вам отримати щедру нагороду від Всесвіту.
Риби
Останній понеділок цього вересня буде цікавим. Карти Таро обіцяють вам рідкісний шанс. Всесвіт вирішив вам допомогти, і якщо ви точно знаєте, що готові до змін — починайте діяти. Початок нового життя стане для вас справжньою нагородою, будьте вдячні тим, хто вам допоможе.
Близнюки
Карти Таро обіцяють вам дуже гарні новини. У понеділок ви зможете зрозуміти, що удача на вашому боці, і це не просто так. Всесвіт вирішив нагородити вас і вберегти від помилок, а тому дійте сміливо та без сумнівів. Вийде все, важливо вірити в себе і дива.
Стрілець
На вас чекає справжній приплив сил. У понеділок Всесвіт допоможе вам вирішити складну проблему та закласти перший фундамент вашого нового життя. Не ігноруйте важливих знаків і намагайтеся докласти максимум зусиль для досягнення бажаного.

Нагадаємо, раніше ми вже розповідали, які знаки Зодіаку попрощаються з «чорною» смугою.
Крім цього, нещодавно астролог відповіла, чому Кеті Перрі та Орландо Блум досі не зіграли весілля.