В Запорізькій обласній лікарні успішно відновлюють носове дихання

Запорізька обласна клінічна лікарня пропонує ефективне вирішення проблем із носовим диханням шляхом проведення септопластики – операції, що допомагає відновити природне та комфортне дихання. Чи знайома вам ситуація, коли постійна закладеність носа ускладнює дихання? У багатьох випадках це не просто тимчасова незручність, а наслідок викривлення носової перегородки.

⠀Носова перегородка відповідає за правильний розподіл повітря під час дихання, а її викривлення може призвести до проблем із запаленням дихальних шляхів та інших ускладнень.

⠀Причини викривлення носової перегородки можуть включати:

  • вроджені аномалії;
  • вікові зміни;
  • травми носа;
  • компенсаторні зміни через інші патології носової порожнини.

⠀Консервативні методи лікування не вирішують цю проблему, тому рекомендується хірургічне втручання.

⠀Септопластика – це малотравматична операція, яка відновлює носове дихання та покращує якість життя. Вона проводиться під місцевою або загальною анестезією і займає всього 30-40 хвилин. Після операції пацієнти швидко повертаються до нормального життя, під наглядом кваліфікованих лікарів Запорізької обласної клінічної лікарні.

⠀Операція безпечна та проводиться із застосуванням сучасного ендоскопічного обладнання, що гарантує точність і мінімальне втручання в тканини.

ФЕЙСБУК ШАБЛОН — Питання/відповідь інтервью (2)

⠀Турбують проблеми з носовим диханням чи храп? Записуйтеся на консультацію до спеціалістів відділення мікрохірургії ЛОР-органів Запорізької обласної клінічної лікарні за телефонами:

⠀Запис на прийом за номерами:

(066) 146-03-17

(068) 812-97-76

Більше інформації про медичну допомогу в стінах ЗОКЛ на наших Інтернет-платформах:

⠀Сайт – zokb.org.ua

Фейсбук – facebook.com/zokb.official

Інстаграм – instagram.com/zokb_official

⠀#септопластика #ЗапорізькаОбласнаКлінічнаЛікарня #ЛОРвідділення #відновленнядихання #мікрохірургія #храп #нормалізаціядихання #ендоскопічнахірургія #швидкевідновлення #реабілітація #ЗаписНаконсультацію