Будни карантина: запорожцы завалили мусором Центр детского творчества (ФОТО)

Директор ЦДЮТ (Центра детского и юношеского творчества) Людмила Маринюк поделилась «криком души» по поводу поведения жителей города, которые проводят досуг на смотровой площадке.

«Хто винен що ми такі? Влада? Мер міста? Правоохоронці? Чи ми самі? Що не виховані, що не бережемо,що маємо, що «гадимо», де живемо? Хто повинен за нами прибирати?
Оглядовий майданчик біля Міського Палацу дитячої та юнацької творчості в останній час став улюбленим місцем багатьох запоріжців. Ми всі дуже раділи, коли завдяки коштам громадського бюджету вийшло зробити благоустрій майданчику: виклали пішохідну зону плиткою, поставили лавочки та урни, зробили дуже зручні лави на парапеті. Кожен день на майданчику було багато дітей, дорослих та авто. І багато сміття.

Зараз карантин, поліція біля Палацу чергує вдень. Сама бачила, як прискіпливо розпитували жінку з дитинкою, яка вийшла подихати повітрям. Контролює виконання Постанови Кабміну «Про запобігання поширенню на території України COVID – 19».
Але коли сьогодні вранці приїхала на роботу, не повірила своїм очам… На оглядовому майданчику гори сміття. Поряд с полу пустими урнами. Ввечері на майданчику «гуляло» не один десяток людей. Де були працівники поліції?
Двірниками працюють люди похилого віку, які повинні знаходитись і знаходяться на самоізоляції. Тому прибирати будемо після карантину. Вибачте!!!», — пишет директор ЦДЮТ.