Запорожские правоохранители задержали криминальный дуэт (ВИДЕО)

Патрульным полицейским удалось с поличным задержать автоворов.

В воскресенье, 20 мая, за помощью к правоохранителям обратился житель Запорожья. Мужчина сообщил копам, что ночью из его автомобиля Volkswagen Golf были похищены автомагнитола, документы, удочка и прочие личные вещи. Инцидент произошел во дворе многоэтажного дома, расположенного по улице Зерновой.

В ходе проведения первоочередных оперативно-розыскных мероприятий, на улице Узбекистанской патрульные заметили двоих мужчин, которые доставали из автомобиля Chery QQ различные вещи и складывали их возле дома. Как оказалось, у горожан при себе было имущество заявителя и документы на его имя.

Среди вещей патрульные также заметили несколько автомагнитол. Откуда у них данное имущество граждане пояснить не смогли. Патрульные приняли решение обследовать прилегающую к месту совершения кражи территорию и обнаружили еще  четыре автомобиля с разбитыми стеклами. Установив владельцев этих транспортных средств выяснилось, что магнитолы и другие вещи принадлежат им.

Запорізькі патрульні затримали ймовірних автомобільних злодіїв☝️20-го травня о 8-й годині ранку на гарячу лінію 102 звернувся громадянин із повідомленням про те, що в період ночі з його автомобіля Volkswagen Golf, який стояв біля під'їзду на вулиці Зерновій, викрали автомагнітолу, вудочки, мисливський ніж, документи на автомобіль та інші побутові речі.Під час відпрацювання оперативної інформації на вулиці Узбекистанській патрульні помітили двох осіб, які діставали речі з автомобіля Chery QQ та складали їх біля будинку. Підійшовши до громадян патрульні помітили серед речей, які вони викладали з автомобіля майно заявника та документи на його ім'я.Також серед речей патрульні виявили, ще чотири магнітоли та безліч інших речей походження, та власність яких громадяни не змогли пояснити. За командою командира батальйону було обстежено прилеглу територію за місцем здійснення крадіжки. В ході чого патрульні виявили ще чотири автомобілі з розбитим склом. Встановивши власників цих автівок з'ясовано, що магнітоли та інші речі належать їм.На місце правоохоронці викликали слідчу групу Дніпровського відділку поліції для встановлення причетності двох осіб до інших злочинів пов'язаних з крадіжками з автотранспорту шляхом розбиття скла.❗Шановні власники автотранспорту зверніть будь ласка, свою увагу на ті речі які викрадають зловмисники, та за можливості не лишайте їх в салоні автомобіля. Адже перше що приваблює крадія це ваші цінні речі (телефони, ноутбуки, реєстратори, магнітоли, сумки та інше майно)#zaporizhiapolice #поліціязапоріжжя #патрульнаполіція #патруль #мояноваполіція #zappolice

Опубліковано Патрульна поліція Запорізької області Понеділок, 21 травня 2018 р.

Злоумышленников задержали. На данный момент устанавливается причастность автоворов к совершению аналогичных преступлений на территории региона. Ведется следствие, информирует пресс-служба Патрульной полиции в Запорожской области.